fbpx
Toggle navigation

Induktionsvarmer

BIBUS SINDBY har induktionsvarmere til alle behov - som vi glædeligt rådgiver og underviser i.

Læs mere

Til hurtig opretning af buler
83.3650
Forespørg
Vælg kategoriskabelon
{rs_key}

Induktionsvarmere til alle behov

Skal du bruge en induktionsvarmer, så er du kommet til det rette sted. BIBUS SINDBY har serviceret autobranchen med induktionsvarmere fra GYS i adskillige år. 

Induktionsvarmere er designet til brug af mekanikere og pladesmede på værksteder og rundt i hele autobranchen, men vi har også udgaver som er tilpasset metal industrien.

I denne kategori finder du selve maskinerne, men skal du bruge yderligere induktionshoveder eller tilbehør, så kan du finde det her - tilbehør til induktionsvarmere her.

Husk også, at de vandkølede maskiner bruger kølervæske Coragard CS 330 som anbefales af producenten, og skal anvendes i garanti perioden, det sikrer et optimalt flow i kølekredsløbet.

Hvad er en induktionsvarmer?

Med en induktionsvarmer kan du nemt løsne & afmontere metal emner, pyntelister, sideruder og emblemer samt gummi hud / body uden at påvirke eller sågar ødelægge andre dele, det kræver bare præcis opvarmning. 

De fleste tror, at det eneste man kan er at opvarme metal såsom bolte, men med den rette undervisning kan en induktionsvarmer bruges til langt mere.

Hvilken induktionsvarmer skal du vælge?

Tid og effekt hænger sammen. Man kan sammenligne det med kogepladerne hjemme, jo kraftigere blus, jo hurtigere koger vandet.

Så alt efter hvor meget strøm i har og hvilke emner der skal varmes/løsnes – vælges den optimale løsning for jer.

Vi er altid klar på telefon, mail eller på værkstedet med råd og vejledning i valg af alt vores udstyr.

Tjek videoen herunder – den giver et godt billede på dine muligheder.

vores specialister er altid klar til at hjælpe og rådgive!

Ring på telefon (+45) 75 88 21 22